Wat doen we

Als totaalpartner willen we op een duurzame en slimme manier een optimaal werkklimaat creëren.

SLIMME EN DUURZAME ZONWERING VOOR UW BEDRIJF of organisatie

Gehlen Zonwering staat voor kwalitatieve producten met een lange levensduur. We denken mee in de totaaloplossing voor elke situatie en kunnen u gedurende de rest van de levensduur bijstaan voor service & onderhoud.

Buitenzonwering

Denk daarbij aan screens, ritsscreens, uitvalzonwering, buitenjaloezieën en rolluiken

Binnenzonwering

Denk daarbij aan jaloezieën, rolgordijnen, plissé-gordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen

Buitenleven

Denk daarbij aan terrasoverkappingen, pergolazonwering, lamellendaken en glazen schuifwanden.

Adviseren

Wij adviseren en inspireren u graag in uw zoektocht naar een optimale zonweringsoplossing voor uw project. Door de jarenlange ervaring en ons ruim productassortiment is er een passende oplossing voor elke situatie.

Productie en Levering

Onze projectleider begeleidt het project vanaf de opdracht tot aan start productie. Hierin ontzorgen wij u volledig! Wij werken samen met vaste leveranciers die met A-kwaliteit materialen produceren, hierdoor kunnen wij maatwerkproducten leveren met hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Monteren

Onze montageteams bestaan uit vakkundig opgeleide monteurs met een jarenlange ervaring in de zonweringsbranche. Ze zijn in het bezit van o.a. VCA certificering en zijn geschoold voor het werken op hoogte met bv. hoogwerkers of steigers. Intern ontwikkelen we de kennis en kunde van onze monteurs via de “Gehlen Academy”. Zo blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties.

Service en garantie

Service staat bij Gehlen Zonwering hoog in het vaandel. Onze servicespecialisten staan graag voor u klaar mocht de zonwering niet naar behoren functioneren (ook als deze niet door ons geleverd en gemonteerd is).

Onderhoud

We staan niet alleen graag voor u klaar voor de levering en montage van nieuwe zonwering maar zeker ook voor de nazorg van een project doormiddel van een onderhoudscontract. Door jaarlijks onderhoud garanderen wij een maximale levensduur van uw zonwering. Tevens ontzorgen wij u ook graag met een onderhoudscontract voor zonwering die NIET door Gehlen Zonwering geleverd is. Met een onderhoudscontract kunt u de garantie verlengen tot wel 15 jaar!